Product

Online Tool, CSV-upload of de API

Complexiteit

Eenvoudig

Kosten

1 credit per route of eenmalig bedrag

Snelheid

Hoog

Grote organisaties hebben vaak te maken met meerdere locaties. Voor de kantoren, maar uiteraard ook voor de medewerkers. Bij verhuizingen van medewerkers wijzigt de woon-werk afstand en er zijn dagelijkse declaraties voor reisbewegingen. Het aantal (potentiële) wijzigingen is direct veel hoger als je als organisatie gaat verhuizen of een locatie sluit en (een deel van) de medewerkers moeten mee.

Om de reisafstanden en reistijden te berekenen is Reisafstanden.nl de ideale tool.

Voor het (her)berekenen van woon-werkverkeer

Moeten jullie als organisatie altijd veel woon-werkverkeer van medewerkers narekenen, of is er al jaren niet gekeken naar de afstand woon-werk van medewerkers terwijl er veel wegen zijn veranderd? Dankzij reisafstanden.nl kun je dit eenvoudig en snel verwerken en ben je altijd up to date.
En… exact gelijk aan de ANWB routeplanner en 9292.nl.

Verhuist een deel van het personeel naar een andere locatie?

Met Reisafstanden.nl bereken je snel de nieuwe reistijden van je personeel voor zowel openbaar vervoer (9292) als auto (ANWB). Reisafstanden voor grote groepen of bedrijven bereken is voor de HR Administratie straks eenvoudig met een van de tools.

Koppeling met een HR Systeem

Heb je een HRM of ERP Systeem en wil je dat medewerkers of klanten eenvoudig hun reis declaraties kunnen invoeren? Reisafstanden.nl maakt het eenvoudig en efficiënt. je kunt je eigen koppeling bouwen, of gebruik maken van een bestaande koppeling. HR2Day heeft Reisafstanden.nl al als standaardkoppeling in de applicatie opgenomen.

Hoe werkt de CSV-Upload?

1: Je selecteert de gewenste vertrek/aankomsttijd en snelste of kortste route
2: Je upload de routes in een CSV-bestand
3: Terwijl jij met iets anders bezig bent, berekent reisafstanden de routes en stuurt ze per e-mail weer naar je op.

Wil je weten of Reisafstanden.nl de beste optie is voor jullie administratie? Bekijk onze blog Waar bereken ik mijn route.

Bekijk ook de Online Tool of de API van Reisafstanden.nl