HR Administratie
Product

Online Tool of de CSV-Upload

Complexiteit

Eenvoudig

Kosten

1 credit per route of een eenmalig bedrag

Snelheid

Hoog

ga jij nog naar de ANWB site om voor tientallen medewerkers de reisafstand te berekenen? Of krijg je de vraag vanuit de HR Adviseur om de effecten voor het sociaal plan te berekenen door uren op 9292.nl door te brengen? Dat kan een stuk eenvoudiger. Reisafstanden.nl is de beste tool om snel, eenvoudig, goedkoop en zonder fouten alle routes te berekenen. Voor verschillende doeleinden en op een manier die voor jullie het fijnst werkt.

Voor het (her)berekenen van woon-werkverkeer

Moeten jullie als HR Administratie altijd veel woon-werkverkeer van medewerkers narekenen, of is er al jaren niet gekeken naar de afstand woon-werk van medewerkers terwijl er veel wegen zijn veranderd? Dankzij reisafstanden.nl kun je dit eenvoudig en snel verwerken en ben je altijd up to date.
En… exact gelijk aan de ANWB routeplanner en 9292.nl.

Verhuist een deel van het personeel naar een andere locatie?

Met Reisafstanden.nl bereken je snel de nieuwe reistijden van je personeel voor zowel openbaar vervoer (9292) als auto (ANWB). Reisafstanden voor grote groepen of bedrijven bereken is voor de HR Administratie straks eenvoudig met een van de tools.

Koppeling met een HR Systeem

Heb je een HRM of ERP Systeem en wil je dat medewerkers of klanten eenvoudig hun reis declaraties kunnen invoeren? Reisafstanden.nl maakt het eenvoudig en efficiënt. je kunt je eigen koppeling bouwen, of gebruik maken van een bestaande koppeling. HR2Day heeft Reisafstanden.nl al als standaardkoppeling in de applicatie opgenomen.

Hoe werkt de Online tool?

1: Je selecteert de gewenste vertrek/aankomsttijd en snelste of kortste route
2: Je plakt de postcodes en huisnummers van de routes in de tabel
3: Je drukt op de knopt en de berekenen gebeuren terwijl je wacht.

Je kunt de Online tool direct gratis uitproberen. Geen account nodig.

Of Bekijk ook de CSV-Upload mogelijkheid of de API van Reisafstanden.nl

Wil je weten of Reisafstanden.nl de beste optie is voor jullie administratie? Bekijk onze blog Waar bereken ik mijn route.